Óffebèk, 2 fibberwari 2013

Nicole & Fred

In eine bomvolle zaal van ós resedentie Café Zaal De Pearssjtal kwaam op 2 fibberwari 2013 om 22 oer 11′t nieje Broedspaar Nicole & Fred Stroeken-Knoops op de klanke van “Óffebèk blief Óffebèk” ónger de tradisionele hood oet.

‘T Bruudje:

Nicole is 43 jaar jóngk en gebaore in Stevensweert. Dochter van George Knoops en Elly Seerden. Nicole is 12 jaor lang werkzaam gewaes in de thoeszorg. De hobby’s van Nicole zien; voetbal kieke, kaoken, zjwumme en helpen bie de hobby’s van de kinjer, wanjele met de hondj Bo en ’t drinken van een good glaeske roeije wien.

De Broedegom:

Fred is 43 jaor jóngk en gebaore in Offenbeek oppe St. Jozefweg. Zoon van Jan Stroeken en Mariet Witjes. De femilie Stroeken zien al vuuël generasies ras echte Óffebèkkers. Fred is werkzaam as monteur sjmaertechnisch óngerhaad bie de Firma Oliveira. De hobby’s van Fred zien; drummen, Fred waas 20 jaor drummer iej de band “Flame” en is lid van HSV “de Forel” as jeugleider seleksie wedsjtrieden.

Nicole en Fred zien de trotse elders van Dani, 13 jaor en Maik, 11 jaor. Samen woeëne ze op de Meidoornlaan 31 in Óffebèk.

As getuuge sjtelle we uch veur:

John Colberts & Carin Colberts-Lemmen

Thumb_BB-2013 Nicole en Fred en getuigen

Names de Broedspare-commisie Petra Burhenne en Wim Sijben wille veur uch van herte oetnuüedige om nao de Boerebroelof optoch te komme kieke op Vastelaoves dinsdaag 12 fibberwari en aansjloetend om 15.00 oer de trouwerie biej te woeëne in ós resedentie Café Zaal De Pearssjtal. De optoch route zuut d’r as volg oet; Vertrek biej ós resedentie Café Zaal De Pearssjtal richting sjpaorwaegeuvergang wao veur V.V. de Windjbuujels welkom heite in ’t Boereriëk. Vervólges via de Keulsewaeg truuk richting Sjportlaan, Amerlosesjtraot, Eikenlaan, Meidoornlaan, Lindelaan, Sint Jozefwaeg, Óffebèkkermert, Pater Claretstjraot, Keulsewaeg truuk nao ós resedentie Café Zaal De Pearssjtal.

Names de Boerebroelof winse veur idderein ‘nn sjoëne te gekke en gezellige Vastelaovend!


Adam Frazier Womens Jersey